Cliënten die zich aan kunnen melden:  volwassenen; 23-65 jaar. Aanname is afhankelijk van de indicatie. 

Ik hanteer geen wachtlijst.   

De ruimte die vrijkomt varieert naargelang trajecten stoppen en er weer ruimte vrijkomt. Deze site wordt dan actueel gemaakt.

 

Februari 2024:

Er is helaas tot juni/juli 2024 een aanmeldstop. 

 

Indien er geen ruimte in mijn praktijk is:

Je zorgverzekeraar heeft de mogelijkheid te helpen met wachtlijstbemiddeling en eventuele plek bij een andere GGZ behandelaar. Hiervoor kan je contact opnemen met je zorgverzekeraar en naar de afdeling "  wachtlijstbemiddeling GGZ" vragen.

 

Nieuwe aanmeldingen via het aanmeldformulier:

Aanmeldformulier(beveiligd) via de volgende link:

https://PsychotherapiepraktijkKoeleman.praktijkaanmelding.nl

 

Ik hanteer een telefonische pre intake van 15 min voor de eerste indicatiestelling. Ik zal je dan verzoeken het aanmeldformulier via de bovenstaande link in te vullen. Deze informatie heb ik nodig om het dossier aan te kunnen maken. Voicemails kunnen door mij worden beantwoord met een sms bericht. Ik hanteer geen whatsapp.

Indien je lopende rechtszaken hebt via een advocaat, bijvoorbeeld in verband met letselschade of ziekte door conflict op werk, dan kan ik je helaas geen verklaring afgeven met betrekking tot arbeid of anderzins. Daarvoor verwijs ik je naar een bureau/instelling met deze expertise. Mijn kennis gaat alleen over de psychologische behandeling. Een verklaring in behandeling zal alleen ten aanzien van jezelf of aan medici worden afgegeven.

Indien er sprake is van een spoedgeval/crisissituatie kan je het beste contact opnemen met je (dienstdoende) huisarts of de huisartsenpost in je gemeente.

Psychotherapy in English is unfortunately not possible. I am no native speaker and miss the sensibility to support your development sufficiently.

 

Email: info@nicolinus.nl

Mobiel( voicemail): 06-36 562 625